Länkar

Jakob Baumann slöjdar i trä

 

Daniela Baumann Möbeltapetserare Höga Kusten

Malin Baumann Kakelugnsmakerskan

Joakim Kjellgren Möbelsnickare

Erik Öberg Bygghantverk

 

BUTIKER

Hemslöjden i Umeå

Här finns den perfekta presenten eller minnesgåvan. Slöjdprodukter som bär spår av hjärtats tanke och handens arbete, vackra att se på, sköna och praktiska att använda.

 

Slöjdmagasinet

Vär­nar om och vill ta till­va­ra på kun­ska­pen om vå­ra slöjd­tek­ni­ker och spri­da dem så de in­te fal­ler i glöms­ka.

 

Svensk Hemslöjd

Våra slöjdare arbetar med handaskicklighet i liten skala och i naturnära material. Vi säljer tidlös slöjd som kan hålla i generationer, som är tillverkad med omsorg och kvalitet. Vi har också ett fint sortiment av material för dig som vill sticka, brodera eller knyta rya själv.

 

Sätergläntan

Utbildningsplatsen för slöjd och hantverk, form och tradition.

 

ALLMÄNT OM SLÖJD

Allt om Hemslöjd

Aktiviteter för dig som vill slöjda, inspireras eller bara njuta av all kunskap och skaparlust.

 

Kravallslöjd

Allt som händer runt omkring oss påverkar vilka vi är, vad vi gör och hur vi gör det. I Kravallslöjds stafettblogg får du ta del av hantverkares tankar, funderingar, tillkortakommanden, glädjeämnen och mycket, mycket mer.

 

Slöjden i skogen

En webbplats om slöjd i trä, både traditionell och nyskapad. Information och inspiration om hur man kan slöjda föremål i olika tekniker. Tips på olika utbildningar och kurser, på böcker om slöjd, träd och material.

 

Slöjd håller

Hur vi konsumerar och lever påverkar framtidens miljö. På den här webbsidan finner du det mesta om slöjd och hållbarhet.

 

Slöjdklubben

Slöjdklubben finns runtom i hela landet och där kan du som är mellan 7 och 14 år få utforska hemslöjdens alla spännande verktyg, material och metoder. Slöjdklubben är utvecklad och designad av 95 barn runt om i landet. Verksamheten består av lokala klubbar med mellan fem och tolv barn i varje grupp. Här jobbar barnen med en specialutbildad handledare som visar materialens möjligheter och lockar fram deras naturliga upptäckarglädje och kreativitet. I Slöjdklubben arbetar vi gärna i naturnära material och barnen får uppleva sambandet mellan slöjd, natur och ekologi.

 

Slöjd nu

Söjdrelaterade produkter och tjänster för slöjd både hemma och i skolan.

 

Copyright © All Rights Reserved.